Wednesday, 30 October 2013

Mimpi

Hari ni suhu badan macam naik sikit.
Tekak pun sakit.
Sore throat plus backache.
But hari ni juga la nak kena give effort to the fullest.

Tadi i took a nap.
suddenly, i got a dream.
I dream that i was back on class session 12/13.
Ade fani, aina, kak farah,qiqy and all member yg selalu makan semeja during lunch hour kat mat'am ghamaah.

Then, ade scene kat kelas, kat anat muzium, kat kelaskelas practical.
Termasuk the very first biochemistry practical class where aku duduk kat tengah lab, answering all doctor's question.

Yeap. The dream. The dream was so clear.

Bila tersedar, aku kembali ke dunia nyata.
The past keep playing.
The present keep recording.

Sekurangkurangnya, sekarang perlahanlahan, aku redha dengan fate kami.
Berpecah seribu, tapi kenangan lalu masih di situ.

Rindu. .. amat.

No comments:

There was an error in this gadget